Banner

Cartoixa d'Escaladei / Activitats destacades / 2a EDICIÓ DIA DEL PAISATGE

Activitats destacades
2a EDICIÓ DIA DEL PAISATGE
Inici: 17/06/2018  - 
dia_del_paisatge.1_banner_VERTICAL_20181

SEGONA EDICIÓ DEL DIA DEL PAISATGE

Diumenge, 17 de juny

La jornada, oberta a tothom, té com a objectiu informar sobre l'estat del procés de la candidatura a la UNESCO i explicar el desplegament del Sistema de Gestió del paisatge que s'està duent a terme. Ulldemolins serà el poble convidat en aquesta edició, que comptarà també amb actes lúdics i culturals.

La segona edició del Dia del Paisatge ja té data: el diumenge 17 de juny. Com a la primera edició, així com a les properes, l'acte tindrà lloc a Escaladei, emplaçament que gaudeix a la vegada d'una centralitat física i simbòlica a la comarca del Priorat. 

La jornada es dividirà en dues parts. La primera al matí, tindrà un caire més informatiu i de debat i intercanvi. L'objectiu és explicar en quin moment del procés es troben la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO i el desplegament del Sistema de Gestió. Per començar, es donarà la veu a representants de l'equip de redacció i producció del dossier de candidatura, que estarà a disposició dels que vulguin fullejar-lo.

S'acabarà amb la presentació del poble convidat d'enguany: Ulldemolins, abans d'anar cap a la plaça del poble d'Escaladei. Durant el vermut a la plaça d'Escaladei, hi haurà actuacions que proposen des d'Ulldemolins, que acte seguit ofereixen també el dinar amb la tradicional Truita amb suc.

Caldrà inscripció per al dinar. Aforament limitat!!

A la sobretaula, es presentarà el llibre "República pagesa" amb la seva autora, Montserrat Tura i Pep Riera, de la Unió de Pagesos.

I a la tarda, per concloure la jornada, música amb grups de la comarca.

Més informació i programa detallat

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/